Yeezy X Gap anunță un sacou puffer pentru prima lor lansare


După ce știrile Colecția Yeezy X Gap a fost lansată până la sfârșitul lunii iunie, s -ar părea că predicțiile erau adevărate, deoarece cele două mărci și -au lansat acum oferta inițială pentru parteneriatul de 10 ani.

Jacheta rotundă Yeezy X Gap a fost observată pentru prima dată pe Kanye West în toată gloria sa săptămâna trecută, alături de o pereche de Nike Vandals, destul de ciudat. Construită dintr -o coajă de nailon reciclată, acest sacou puffer este împodobit cu o nuanță albastră strălucitoare și prezintă o lucrare minimalistă dintr -o perspectivă detaliată.

Imagine prin GAP
Îmbrăcămintea îi lipsește orice fel de buzunare și, în schimb, atrage atenția asupra gulerului de stand-up care face loc într-o zonă frontală a pieptului frontal. Partea din spate a îmbrăcămintei prezintă o formă grea cu V în V care pare să îmbunătățească semnificativ lățimea. Pentru orice cumpărători potențiali, merită remarcat partea din față a îmbrăcămintei, fără buton sau închidere cu fermoar, ceea ce înseamnă că piesa poate fi purtată doar deschisă.

În plus față de picătură, atât Kanye și Gap vor afișa „proiecții plutitoare” ale jachetei din Chicago, New York și LA.

Jacheta are un preț de 200 USD și este în prezent disponibilă doar pentru clienții americani pentru precomandă pe site-ul GAP. Rămâne de văzut când sau dacă Yeezy X Gap va lovi magazinele din Marea Britanie, dar am fi mințiți dacă am spune că nu avem speranțe mari. În altă ordine de idei, este un colab FC din Liverpool FC off-off-ul în funcție?

Imagine prin GAP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *