8 dintre cei mai buni antrenori Nike React, care nu ar trebui să stea cu adevărat


atunci când se referă la încălțămintea de ultimă generație, este de obicei tehnologia React Nike care se referă la minte. Cu zeci de stiluri, această dezvoltare recentă oferă un nivel imbatabil de confort.

Este receptiv și bouncy fără a sacrifica acest sprijin esențial. Tehnologia a fost dezvoltată având în vedere alergătorul pe distanțe lungi. Dar să ne confruntăm, acestea sunt acum o bază de viață. Cu stiluri atât de numeroase în gamă, există ceva pentru toată lumea, fie că ești fanatic de gimnastică sau wannabe hype bestie.

Aici enumerăm 9 dintre cei mai buni antrenori Nike React, cei care ar fi trebuit cu adevărat să se vândă până acum!

Nike Epic React Flynit 2 SPATI | Disponibil la Nike UK

Dintre toți formatorii de pe această listă, „Spati” este singurul stil de ediție limitată și una dintre cele mai recente lansări. Nu este neașteptat faptul că acestea sunt deja descrise ca fiind una dintre cele mai bune culori Epic React din toate timpurile. Această suprapunere albastră distinctă de -a lungul călcâiului atrage rapid atenția ca să nu mai vorbim de mini -swoosh până la peretele lateral – primul pentru acest legendar alergător.

Nike React Element 55 Spruce Aura | Disponibil la Nike UK

Apăsând înainte cu chiar mai mult Element 55 Colourways, Nike dezvăluie încă cea mai potrivită opțiune de vară încă. Acestea aduc doar cea mai bună cantitate de culoare cu acel volt swoosh care contrastează cu vârfurile dezactivate. Ideal pentru acele zile leneșe în parc sau o escapadă europeană!

Nike Epic React Flyknit 2 Antracit negru | Disponibil la Nike UK

Un plus nou la gama Epic React vede o talpă interioară colorată gri împotriva unui superior complet întunecat. Singurul contrast este acel brevet swoosh pentru peretele lateral. Ca întotdeauna, acel flyknit moale îți păstrează piciorul în siguranță blocat pe loc.

Nike React Runner WR ISPA Black | Disponibil la urmași

În ciuda vânzării la toți cei din Marea Britanie și europene, puteți face față acestui antrenor de mare top prin intermediul urmașilor. Estetica inspirată de tehnologie este cea care le face atât de populare și să nu uităm de acei vârfuri sintetice. Acestea sunt destul de dificile pentru cele mai grave dușuri de vară, ușor de șters curat și surprinzător de ușor.

Nike Epic React Flyknit 2 White Lime | Disponibil la Nike UK

Unul dintre mai multe noi culori pentru acest model modernizat care se bazează pe Epic React OG. De data aceasta, un Swoosh în relief și toate contoarele de călcâie aleg o nuanță translucidă. Considerate ca fiind cea mai mare siluetă de alergare a lui Nike, acestea nu sunt doar o capsă de gimnastică, ci un pantof care arată grozav împerecheat cu pantaloni scurți.

Nike React Element 55 White Red | Disponibil la Foot Locker UK

Ambele stiluri din acest pachet s -au reîncărcat recent la Foot Locker. Este o veste grozavă pentru aceia dintre voi care au ratat. Brandingul tapetat nu ar putea fi mult mai mult în tendință, iar loviturile premium de piele de căprioară la cutia de la picioare, oferirea acestora un finisaj la modă. Alegeți din „roșu alb” sau „roșu gri”, dar grăbiți-vă, deoarece unele dimensiuni sunt deja vândute.

Nike React Runner WR ispa White | Disponibil la urmași

Un alt colourway extrem de popular pentru acest pachet modern este încă disponibil prin intermediul stocului din Marea Britanie. La fel ca elementul React, o talpă interioară în stil unic prezintă păstăi lipicioase. Aspectul devine și mult mai contemporan datorită acelui surround de dantelă asimetrică.

Nike React Element 55 Grey Grid | Disponibil la Foot Locker UK

Lansat în urmă cu câteva luni, alături de o colecție mult mai mare, pentru a prezenta și culoarea „Triple Black”. Acest design este acum practic vândut în altă parte, incluzând majoritari, precum Nike și Offspring. Dezvoltat cu un model de grilă, este unul dintre elementul React mult mai distinct și mai atrăgător.

Not feeling any of these colourways? Take a look at much more styles from the Nike react range here.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *