Adidas combină cultura de patinaj și tenis pentru Cupa Liberty


un omagiu pentru skateboarding -ul anilor ’90 cu influențe evidente de tenis, Adidas Liberty Cup combină două sporturi celebre într -unul pentru a crea un antrenor ultra curat care nu trebuie ratat. Oferind pantofului clasic de skate o reelaborare completă de la călcâie până la vârf, iată tot ce trebuie să știți.

Pictat în „Cloud White”, Cupa Liberty este concepută dintr-o combinație premium de piele și ochiuri cu ochelari arhivistici și conducte „Hi-Res Yellow”, care este un nod din nodul modelelor centrate pe tenis din trecut. Accentele albastre izbitoare se îndreaptă spre fila de tragere a călcâiului și talpa interioară, cea din urmă fiind concepută din tehnologia ultra confortabilă a lui Adidas.

O cuplă învelită cu vulturi își face drum pe spate pentru un plus de sprijin și confort atât pe teren, cât și pe jumătatea conductei, iar pentru a-l rotunji pe toate, brandingul de folie de aur joacă laterale pentru o atmosferă de epocă.

O necesitate de a face polițist pentru orice colecție, Adidas Liberty Cup „Cloud White” este disponibilă acum de la Adidas UK! Spuneți -ne dacă le veți adăuga la colecția dvs. și asigurați -vă că îl păstrați blocat la singurul furnizor pentru actuala și cea mai mare știri de adidași!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *