PUMA readuce renumitul Trailfox și Nitefox


prin Puma
Puma îl omoară absolut anul acesta. După ce a făcut echipă cu Helly Hansen din Norvegia pentru o colecție accidentată la începutul acestei luni, uriașul german s -a aruncat acum în arhivele lor pentru a reînvia două dintre numeroasele lor siluete renumite. Revenind la începutul anilor 2000, Trailfox Overland și Autostrada Nitefox s -au întors în cele din urmă și suntem dincolo de hyped!

Trailfox Overland a fost complet reelaborat de la sol. Cu un nou superior, este conceput dintr -o gamă largă de materiale premium, inclusiv plasă cu respirație ultra și unt neted. De asemenea, a fost implementat și un nou sistem de blocare a cordonului, oferind s -a potrivit cu fiecare pas.

Imagine prin Puma

Imagine prin Puma
Nitefox Highwa, Y, pe de altă parte, este fuziunea ideală a designului în aer liber și a tendințelor de îmbrăcăminte stradală. Cu un aspect incredibil de voluminos, este disponibil într-o gamă largă de palete luminoase și dinamice, completate cu cusături zig-atrăgătoare Zig Zig și un procesor transparent de căldură tăiat de căldură de-a lungul panourilor laterale laterale și mediale.

Ambele modele sunt ideale chiar și pentru cele mai dificile condiții, așa că lovește terenul când Puma Trailfox Overland și Puma Nitefox Highway lansează pe 26 septembrie! Un pantof care este obligat să ajungă la fiecare colecție de adidași până la sfârșitul anului, chiar nu vrei să ratezi!

Imagine prin Puma

Imagine prin Puma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *