REMOVARE REMINITARE: Nu ratați sub acoperire X Nike Overbreak SP „Sail”, precum și „Negru”


Februarie a fost deja o lună nebună când vine vorba de lansările de adidași, precum și cu siguranță mai multe despre metodă, deoarece Mâine, cea mai recentă slujbă de colaborare a Undercover cu Nike urmează să fie lansată! Legenda japoneză a îmbrăcămintei stradale a lucrat la SP-ul cu aspect sălbatic de data aceasta, precum și a declanșat-o cu atingeri de semnătură.

Perechea urmează să se elibereze în două culori, o redare „vele” cu aspect curat, precum și o variantă „neagră” furioasă pentru cei care preferă să păstreze lucrurile pe spate. Chiar aici, la singurul furnizor, suntem mari fani ai ambelor, Jun Takahashi s -a depășit cu adevărat aici!

Undercover x Nike Overbreak SP „Negru”

Transport int’l

Vezi mai mult

Undercover x Nike Overbreak SP „VAIL”

Transport int’l

Vezi mai mult

Superierii panouri ai SP -ului Overbreak sunt confecționate de pe pânză durabilă pentru un aspect dur aici, cu logo -urile SWOOSH pe ambele părți accentuate cu semnătură sub acoperire crescută de branding brodat pe părțile laterale. Dual-Branding rezidă la limbi pentru o atingere premium, împreună cu logo-uri sub acoperire la călcâie, precum și „haos”, precum și „echilibru” pe cutii de la picioare, încă un slogan de marcă pentru eticheta japoneză.

Toate acestea se află bine pe partea de sus a sistemului exagerat de siluetă, care a discutat deja o mulțime de adidași. Desigur, este plin de amortizare reactivă pentru a vă asigura că aceștia sunt Steppers City de încredere, veți dori să vă balansați zilnic! S -ar putea ca sub acoperire X Nike Overbreak SP să fie următorul dvs. polițist?

Undercover x Nike Overbreak SP „Negru”

Transport int’l

Vezi mai mult

Undercover x Nike Overbreak SP „VAIL”

Transport int’l

Vezi mai mult

Dacă sunteți la fel de dornici ca și pe oricare dintre culori, asigurați -vă că vă stabiliți alarmele pentru 19 februarie, deoarece se aruncă la Retaileri Alegeți de la ora 8:00 din Marea Britanie! Păstrați -l blocat chiar aici, la singurul furnizor pentru toate cele mai recente știri, precum și actualizări în lumea încălțămintei, precum și în timp ce sunteți chiar aici, inspectați cea mai recentă siluetă Nike React!

Undercover x Nike Overbreak SP „Negru”

Transport int’l

Vezi mai mult

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *