Kith X Nike Air Force 1 “Hawaii” sărbătorește cel de -al 7 -lea magazin al lui Kith


, legendarul brand Kith al lui Ronnie Fieg este din nou la el, de data aceasta, în jurul lansării celui de -al 7 -lea magazin emblematic din Hawaii. Fieg a anunțat știrile prin intermediul Instagram la începutul acestei săptămâni, în timp ce o imagine însoțitoare a arătat ceea ce pare a fi un Kith X Nike Air Force 1 „Hawaii”. Eticheta a lansat anterior perechi comemorative similare la deschiderea celorlalte flagship-uri atât în ​​Paris, cât și în Londra, așa că este probabil să vedem și o lansare exclusivă din Hawaii-exclusiv a acestei perechi.

De asemenea, versiunile anterioare au fost în mod excepțional limitate, ceea ce a făcut ca aceste foarte acoperite și de dorit printre adidași la nivel global. Atât Ronnie Fieg, cât și Kith au reputație solidă atunci când se referă la colaborări subtile, dar cu gust de încălțăminte, aceste AF1 nu sunt absolut o excepție. Citiți mai departe pentru o privire mai atentă și eliberați informații ideale aici la singurul furnizor.

Imagine prin Kithkith X Nike Air Force 1 “Hawaii”

Transport int’l

Vezi mai mult

Imagine prin Kithkith X Nike Air Force 1 “Hawaii”

Transport int’l

Vezi mai mult

Confecționate din ceea ce pare a fi piele premium de-a lungul celor superiori, vibrațiile AF1 Classic Sneakers prezintă, dar sunt ambalate pline de detalii de înaltă calitate. Logo-ul SWOOSH semnat al lui Nike este prezent pe părțile laterale și mediale, în timp ce panoul central este în relief cu un brand repetitiv de kith pentru un plus sub-radar. O căptușeală albastră ușoară este potrivită cu un mini-swoosh brodat pe cutia de la picioare, în timp ce la limbile logo-ul Kith și o reprezentare a Hawaii sunt prezente.

Toate acestea se află pe partea de sus a unei talpă intermediară în vârstă pentru un aspect la modă, în timp ce o mulțime de amortizare este ascunsă în interior pentru a vă asigura că acestea sunt o plimbare confortabilă. Dacă doriți să vă puneți mâna pe o pereche de Kith X Nike Air Force 1 „Hawaii”, atunci fiți conștienți că probabil nu va fi o plimbare ușoară, deoarece vor fi exclusiv pentru noul magazin emblematic. În timp ce detaliile de lansare nu au fost încă confirmate, ne putem aștepta să vedem în curând un anunț. Între timp, păstrați -l blocat în ideal aici la singurul furnizor și consultați primele 10 adidași care trebuie să fie în colecția dvs.!

Imagine prin Kithkith X Nike Air Force 1 “Hawaii”

Transport int’l

Vezi mai mult

Imagine prin Kithkith X Nike Air Force 1 “Hawaii”

Transport int’l

Vezi mai mult

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *