Colecția Pleasures Summertime 2021 este o victorie a condiției meteo calde


care respectă lansarea superstarului Pleasures X adidas „Black” luna trecută, brandul bazat pe LA a revenit încă cu o colecție de retrovizoare de vreme caldă bunuri inspirate. Formulată printr -o stăpânire de creativi, inclusiv La Surfer Chad Greenberg, designerul grafic Jacob Geezer, DJ Healthy Drummer, precum și ilustratorul Wyatt Knowles, această colecție ecranizează o abundență de oferte puternice, precum și pline de viață, pregătite să ne aducă vara la următorul nivel.

Colecția completă prezintă atât piese pentru bărbați, cât și piese pentru femei, formate dintr-o serie de fundamente de garderobă, cum ar fi jachete muncitoare potrivite, precum și pantaloni, o gamă de tricouri grafice, cămăși cu guler, transpirații, precum și glugă. În vârful acestor piese, au fost afișate o abundență de stiluri colorate, precum și grafică, cu logo -ul Signature Pleasures făcând un aspect regulat.

Imagine prin plăceri
Piesele standout din colecție includ sacoul de lucru pe loc, precum și pantalonii care apar într -o nuanță de portocală arsă, o cămașă cu guler pop care prezintă atât inimă, cât și motive florale, o glugă în stil curcubeu asortat, precum și pantaloni de piese, precum și un Alegerea tricourilor de cravată.

Imagine prin plăceri
Colecția este oferită acum pe site -ul Pleasures, precum și pe alegeri cu amănuntul, așa că nu ratați, precum și ofițer de poliție, cât mai puteți. În altă ordine de idei, Stussy X Cactus Plant Flea Piața de pe piața se alătură forțelor când din nou pentru o capsulă de îmbrăcăminte de vară.

Imagine prin plăceri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *