Solefly X Air Jordan 10 „10th Anniversary” canalele Neutral Colors


continuând parteneriatul de lungă durată cu Jordan Brand, retailerul Solefly, cu sediul în Miami, a dezvăluit o ediție de colaborare nou-nouă, care sărbătorește a zecea aniversare. Solefly X Air Jordan 10 „a 10-a aniversare” vine în totalitate într-un colourway subtil natural, precum și arată setat pentru a face un plus de bun venit la orice tip de colecție.

Imagine prin Solefly
AJ10 a fost introdus pentru prima dată în 1994, precum și de atunci a fost un succes semnificativ, precum și a continuat să se dovedească proeminent cu fanii etichetei. Această nouă versiune premium este concepută în principal din Suple Suede, ridicând silueta pentru a prezenta o senzație de înaltă calitate. Solefly Branding este prezent la limbă, un detaliu care nu va fi pus la îndoială emoționarea Sneakerheads, în timp ce un logo Jumpman albastru palid se află la călcâie.

Acest aspect curat este continuat cu o unitate de cauciuc alb-gheață, ascunzând inovația Nike Air pentru a se asigura că acestea sunt confortabile atât pe cât și în afara terenului. Acestea vin total într-o cutie de ediție limitată, cu o parte din veniturile din fiecare pereche contribuit la Turnul de flexibilitate din Miami, o cauză aproape de inima retailerului!

Imagine prin Solefly
Dacă doriți să le adăugați în colecția dvs., este posibil să fiți nevoit să așteptați un pic mai mult, deoarece, din păcate, sunt oferite. Cu toate acestea, rămâneți blocați în contul nostru de repornire devotat @TheSoleStocks pe Twitter, deoarece vom fi primul care vă permite să înțelegeți dacă aceste reporniri! În timp ce sunteți aici, inspectați cea mai recentă versiune Nike SB în parteneriat cu Grateful Dead!

Imagine prin Solefly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *