Travis Scott X Nike Air Max 270 React “Cactus Jack” primește o dată de lansare actualizată


după o tonă de întârzieri, mult așteptatul Travis Scott X Nike Air Max 270 React “Cactus Jack” are în sfârșit o versiune actualizată Data. Inițial menit să scadă cândva în aprilie, a fost împins mai târziu până la 1 mai și, fără îndoială, asta nu a reușit să se întâmple.

Cu un superior de plasă elegant, care este încorporat cu TPU pentru un plus de sprijin și structură, „Cactus Jack” sau „Cactus Trail”, deoarece este poreclit prezintă o bază „cremă ușoară”. Panourile din piele se îndreaptă spre sistemul de dantelă și cutia de la picioare, în timp ce un pic de piele de căprioară fuzzy ajunge în jurul gleznei pentru un aspect și mult mai strălucitor.

Mai jos, veți găsi hybrid Air Max 270 React talpă care combină spuma React cu o bulă de aer la călcâie. Pictat într -o paletă „Dark Hazel”, a fost făcută într -un mod care arată ca uleiul – o alegere controversată de design, care a vorbit absolut Sneakerheads. Pentru a rotunji totul, un sistem de comutare prezintă un albastru strălucitor, punând atingerile finale pe estetica utilitară.

Imagine prin intermediul RepGod888

Imagine prin intermediul RepGod888
În mâini, una dintre cele mai așteptate colaborări Nike ale anului, Travis Scott X Nike Air Max 270 React “Cactus Jack” urmează să ajungă pe 29 mai. Se zice că va fi disponibil în dimensiuni complete de familie, asigurați-vă că îl păstrați blocat la singurul furnizor pentru mult mai multe știri pe măsură ce se dezvoltă, iar acestea vor fi un lucru obligatoriu!

Spuneți -ne dacă veți apuca o pereche mai târziu în această lună și, în timp ce sunteți aici, mai multe informații despre lansare au apărut doar pentru Kith X Nike Air Force 1 „Red Red”!

Imagine prin intermediul RepGod888

Imagine prin intermediul RepGod888

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *