O privire oficială asupra Air Jordan 6 „Mint Foam”


, deoarece Jordan Brand continuă să domine absolut piața, imaginile oficiale ale Air Jordan 6 „Mint Foam” au fost acum dezvăluite de etichetă. Prima dată a debutat ca parte a colecției de primăvară 2022 în decembrie, fanii Jordan cu ochi de vultur au anticipat această lansare de ceva vreme și am putea în sfârșit să vedem o dată de lansare în curând. AJ6 a fost dezvoltat de nimeni altul decât Tinker Hatfield în 1991 și a fost zguduit pe scară largă de MJ însuși, făcând din aceasta o siluetă extrem de dorită.

S -a văzut aici îmbrăcat într -o paletă de culori albe curate, care este accentuată cu atingeri de verde de mentă, aducând aspectul viu, împreună cu atingeri de albastru pal. Cei deasupra sunt concepute în întregime din piele premium, creând o construcție durabilă și rezistentă, cu o mulțime de caracteristici renumite ale Jordanului, incluse pentru a le oferi acel aspect clasic.

Imagine prin Nikeair Jordan 6 „Mint Foam”

Transport int’l

Vezi mai mult

Imagine prin Nikeair Jordan 6 „Mint Foam”

Transport int’l

Vezi mai mult

În ceea ce privește brandingul, logo -urile de tipografie Jordan sunt plasate pe limbile din plastic, iar motivele Jumpman sunt brodate pe călcâie în verde mentă. Încuietorile din dantelă din metal cu ton argintiu garantează că acestea rămân ferm pe picioare, precum și afișează și mai multe branduri. Dacă acest lucru nu a fost suficient, o mulțime de caracteristici de căptușeală în jurul limbilor și gleznelor pentru a face aceste ultra-confortabile, precum și toate amortizările și sprijinul tipic de sub picioare.

Dacă le adăugați la lista dvs. de hituri, atunci vestea bună este că sunt așteptați să renunțe la Nike și să selecteze vânzătorii în 8 martie, așa că păstrați -l cel mai bine aici la unicul furnizor pentru toate cele mai recente așa cum se întâmplă . Între timp, consultați restul site -ului nostru și aruncați o privire la Nike Air Max BW OG „Sport Red” care va reveni anul acesta!

Imagine prin Nikeair Jordan 6 „Mint Foam”

Transport int’l

Vezi mai mult

Imagine prin Nikeair Jordan 6 „Mint Foam”

Transport int’l

Vezi mai mult

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *