Colecția off-white x nike dunk joasă „Dragă vară” este tachinată pe SNKRS


am înțeles colecția off-alb x nike dunk joasă „Dragă vară” a fost în lucrări de mult timp acum, totuși acum , în sfârșit, a fost confirmat oficial. Mai devreme în această dimineață, imaginile cu toate cele cincizeci de albi off-off x nike dunk variații mici au fost tachinate prin intermediul aplicației Nike Snkrs, precum și pentru prima dată, ne ocupăm de prima noastră privire la fiecare dintre ele în detaliu excelent.

Una dintre cele mai multe locuri de muncă ambițioase ale lui Virgil Abloh, așa cum a subliniat în introducerea colecției „Dragă Summer” se mândrește cu o colă de la Fifty Dunk Low Colourways. Toate acestea sunt împărțite în două soiuri separate care diferă în material, și anume „piele/pânză”, precum și „piele de căprioară/piele păroasă”.

Imagine prin intermediul SNKRS

Imagine prin intermediul SNKRS

Imagine prin intermediul SNKRS
În ceea ce privește colourways-urile în sine, 49 din 50 de perechi se laudă cu un plan alb, precum și gri, cu accentul multicolore pe tot parcursul, în timp ce perechea al cincizeci de alb-alb este singura care este pictată în negru. Zvonul spune că acest lucru este influențat de „MoMA” din Off-White X Nike Air Force 1, total cu metalul Silver Nike Swoosh pe care toți îl înțelegem, precum și iubirea.

Numărul individual, în afara albului X Nike Dunk Low „The 50” vine foarte, extrem de curând, așa că asigurați-vă că îl păstrați blocat la singurul furnizor pentru mult mai multe știri pe măsură ce se dezvoltă! Să înțelegem ce combinație de culori vă simțiți cel mai mult, precum și în știri asociate, un colab Off-White X Liverpool FC ar putea fi în lucrări!

Imagine prin intermediul SNKRS

Imagine prin intermediul SNKRS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *