Colecția Louis Vuitton Fall/Winter 2019 a lui Virgil Abloh este Lit


Săptămâna trecută, Virgil Abloh a dus pe pistele din Paris Fashion Week pentru a dezvălui colecția sa fierbinte de toamnă/iarnă 2019. De la piese retro-vintage până la colecții inspirate de Michael Jackson, fondatorul off-alb a dezvăluit, de asemenea, o geantă de weekend infuzată cu fibră optică și un adidaș de lumină care a furat complet spectacolul.

Bazându -se pe silueta Louis Vuitton Keepall, geanta a rupt destul de mult internetul, obținând mult peste 330.000 de like -uri pe Instagram. Se zice că costă peste 20.000 de lire sterline, va trebui să vindeți aproape toate organele dvs. dacă doriți o șansă de polițist. Adidașii, pe de altă parte, au avut oameni să -și zgârie capul.

Două ecrane LED minuscule prezintă pe limbi, în timp ce luminați panoul lateral și detaliile din talpa intermediară creează un efect asemănător curcubeului. Cu un preț de aproximativ 5.000 de lire sterline, veți avea nevoie de buzunare destul de adânci și o mulțime de conexiuni pentru a adăuga aceste graale în colecția dvs.

Spuneți -ne ce părere aveți despre colecția Virgil Abloh X Louis Vuitton Fall/Winter 2019 și asigurați -vă că descărcați oficialul aplicației Furnizor pentru Ideal gratuit acum! În știri conexe, Virgil Abloh a tachinat recent Bape X off-White Bapesta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *