Vibrările de toamnă funcționează pe ultimul X Nike Air Force 1 “Flax”


Parteneriatul Air Force Air 1 a fost pe piață de câteva sezoane acum, pe măsură ce perechea se reiau la începutul fiecărui sezon pentru a face le -au oferit cu ușurință la intervale de rutină. În timp ce se vând încă destul de curând, natura parteneriatului implică metoda că este mult mai disponibilă pentru Sneakerheads. În prezent, eticheta de îmbrăcăminte de stradă din NYC oferă o triplă alb, precum și variații triplu negre ale AF1, ambele completate cu un logo cu box.

Este posibil să fie pe cale să se schimbe, întrucât acum am pus mâna pe câteva imagini scurse ale „Flax” Ultimate X Nike Air Force 1, care s -a zvonit mai întâi câteva luni în urmă. Declarat într-un schemă de culoare bej extrem de toamnă, aceasta va fi cu siguranță o lansare proeminentă pentru îmbrăcăminte de stradă, precum și pentru fani de adidași deopotrivă.

Imagine prin Sneakerjamz_newsupreme x Nike Air Force 1 “Flax”

Transport int’l

Vezi mai mult

Confecționat din piele de piele premium pe tot parcursul celor care se prezintă panouri tradiționale Air Force 1, care a decorat legendarul adidaș, deoarece este concepția toată metoda din 1982. Logo -ul Swoosh semnat al lui Nike este pus de o parte și de alta împreună cu renumitul logo al casetei roșii Suprem pe spatele lateral. Alte caracteristici de remarcat includ transmiterea dublă la limbi, precum și Dubraes din dantelă metalică cu ton argintiu.

Acest lucru este pus pe un sistem de talpă intermediar AF1 care apare într -o nuanță potrivită. Amortizarea de aer Nike cu lungime completă este ascunsă în talpă, asigurându-vă că acestea rămân unul dintre adidașii dvs. pentru perioade de uzură prelungite. Dacă încă dețineți o pereche de Air Force 1s, permiteți -ne să vă garantăm că acestea sunt capsele ideale!

Imagine prin Sneakerjamz_newsupreme x Nike Air Force 1 “Flax”

Transport int’l

Vezi mai mult

Deocamdată, nu există o dată oficială de lansare pentru „Flax” Ultimate X Nike Air Force 1, așa că asigurați -vă că o păstrați în cel mai bun caz chiar aici, la unicul furnizor pentru toate cele mai recente știri, precum și actualizări, deoarece acestea sunt dezvăluit. Între timp, aruncați o privire la aceste poze scurse ale Nike SB Dunk Low „Mummy”!

Imagine prin Sneakerjamz_newsupreme x Nike Air Force 1 “Flax”

Transport int’l

Vezi mai mult

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *